Preu actual de les gasolineres

Telèfon: 93 857 04 73    Correu: info@celestisoy.com

BANNER microfiltrat

distribucio gasoil osona-1

Celestí Soy S.L. som una sòlida empresa fundada el 1970 a les Masies de Voltregà pel matrimoni format per Celestí Soy i Reixach i Mª Dolors Aumatell i Maydeu. Fa 40 anys, l’empresa va començar amb la venda de carbó , llenya i closca, i anys més tard amb la venda i distribució de gasoil a domicili amb bidons.

El 1992 , s’adquireix el primer camió –cisterna, i de la mà d’un dels fills, en David Soy i Aumatell, actual gerent de l’empresa, es consolida la distribució de gasoils de tipus A (vehicles) , B (calefacció i agrícola) a domicili per a tota la comarca d’Osona i Ripollès.

El 1996 es construeix la planta de distribució de gasoil al carrer st, Eloi, 6 del Polígon Industrial Talamanca de Vinyoles al costat de la C-17 km 81 (Les Masies de Voltregà).

Per tal de donar un millor servei als clients , durant aquests últims anys, l’empresa ha anat augmentant la flota de camions, i actualment en disposa de tres.

L’any 2013, Celestí Soy, s.l. , inaugura la seva primera benzinera low cost, Petro-voltregà , dins el poble de les Masies de Voltregà , oferint gasoil de bona qualitat a bon preu.

La nostra filosofia al llarg de tots aquests anys , és oferir qualitat , servei , professionalitat ,acompanyat d’un preu competitiu. Agraïm que durant aquest temps ,els nostres clients ens hagin confiat el subministrament de gasoil per escalfar les seves llars i fer funcionar els seus vehicles.

 

Gasolinera Voltreganes-2

administracio-gasoil